Interview met Bouke

Bouke Scholten (25 september 1981) is een Nederlandse zanger.

In augustus 2012 trad Scholten op tijdens de Elvis Memorial Tour in Graceland. Ook in augustus 2017 werd hij gevraagd op te treden in Graceland, ditmaal vanwege de 40ste sterfdag van Elvis Presley. In 2018 werd hij genomineerd voor de cultuurprijs van de gemeente Emmen. Voor zijn album Bouke at Sun nam Scholten in 2017 nummers op in de Sun Studio in Memphis, waar ook zangers als Jerry Lee Lewis en Johnny Cash hun nummers opnamen.

In augustus 2009 won Scholten het televisieprogramma Waar is Elvis?, in het programma werd gezocht naar de ‘Elvis-kunner’ van Nederland Scholten deed in 2014 mee aan The Winner Takes It All. Met zijn vertolking van Elvis won hij het programma en mocht hij zich de beste sound-alike van Nederland noemen. In mei 2019 won Scholten wederom tijdens een talentenjacht, ditmaal All Together Now

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media