Dries Roelvink schrijft single Hugo Bijeman “Ik kan het soms niet laten”

De Bodegraafse zanger Hugo Beijeman ook wel in zijn omgeving de zingende stratenmaker genoemd timmert nu al bijna 25 jaar aan de weg. Op 21 jarige leeftijd grijpt hij de microfoon op aanraden van (Peter Stapper) die hem al regelmatig had horen meezingen met het Nederlandstalige lied. En bood hem de kans in zijn nieuwe cafe te mogen zingen tijdens opening van zijn cafe. Daarna volgde voor Hugo vele optredens in cafe’s , verenigingen, bruiloften, partijen en diverse evenementen. Ook bracht Hugo al eerder een single uit met de titel Geef me nog een kans (tekst en muziek W. de Vries/productie Kees Tel pro).

Tijdens zijn optredens werd het nummer lekker opgepakt en meegedaan. Dat smaakte natuurlijk naar meer. Velen optredens volgen en Hugo blijft er plezier in houden. Bij diverse feestjes en optredens later komt Hugo in contact met Dries Roelvink. Als liefhebber van diverse hits van Dries praten zij verder over muziek en uiteindelijk besluit Dries om een prachtige tekst te schrijven. En schakelt Hans Rusche Studio in voor een geweldig arrangement en muziek productie te maken. Ook Ron Schmid (Visualsmedia Aerial filming) wordt erbij betrokken om er een mooie clip bij te creëren. Hugo is maar wat trots op het eind resultaat en wens jullie veel luitster en kijk plezier met zijn nieuwe singel en wie weet tot op een van zijn optredens. De single ‘Ik kan het soms niet laten” is verkrijgbaar vanaf 3 april 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media