Rob Zorn ondergaat spoedig hernia operatie

Spread the love

Rob Zorn is ‘fucking’ boos op 3 huisartsen en 2 fysiotherapeuten. Hij heeft al geruime tijd ontzettend veel pijn in z’n rug. Momenteel kan de Haarlemse zanger geen 5 minuten meer lopen en staan gaat vaak na 5 minuten ook niet meer. Anderhalf jaar geleden trok hij aan de bel en kreeg van 3 huisartsen en 2 fysiotherapeuten te horen dat hij Ischias had.

Rob twijfelde vanaf het begin al aan deze uitslag. ‘Ik heb meerdere keren gevraagd of ik niet door de MRI mocht. Dat had volgens de ‘kenners’ geen zin. Nadat ik een paar weken geleden de dokter aan de lijn had en riep dat ik me geen raad meer wist, stuurde deze Jan lul me eindelijk naar de MRI. Op de MRI is zeer duidelijk een hernia te zien. Dat was een hele opluchting voor mij. Op 24 juli staat een afspraak gepland met een neurochirurg. Hopelijk wordt ik daarna spoedig geholpen. Ik heb mezelf al heel erg goed laten informeren. Op internet heb ik al veel gelezen en bekeken over dergelijke operaties. Ik ga er dus niet in als een kip zonder kop. Ik heb het volste vertrouwen dat het nu weer goed gaat komen. Kies altijd de positieve kant, de negatieve heeft namelijk totaal geen zin’, meent Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media