Youri Sprenkels presenteert sprankelende zomersingle ‘Raad je mijn gedachten’

Spread the love

‘Raad je mijn gedachten‘ is de vierde single van Youri Sprenkels die opgenomen is bij The Boom!Music in Breda. Als je dan bedenkt dat de samenwerking met producer Frank Verkooyen pas in 2019 van start ging, kunnen we niet anders concluderen dat Youri weet wat hij wil, namelijk veel liedjes opnemen en elk weekend op de bühne staan om het publiek vermaken. Juist dat laatste heeft de talentvolle zanger uit St. Willebrord erg gemist. ‘Ik word wel weer gevraagd voor feestjes, maar het is nog niet zo denderend als een aantal maanden geleden. Het is een rare tijd en daar zullen we het voorlopig mee moeten doen’, meent Youri.

Het van oorsprong Italiaanse lied kwam Youri tegen op internet. Ondanks dat het heel iets anders is dan we ondertussen van hem gewend zijn is dit geen ‘lang leve de lol’ feestplaat. ‘Ik had de wens om ooit een zomers nummer op te nemen. Frank vond het een uitdaging om er een eigen draai aan te geven en vroeg Femke Reuvers om de tekst te schrijven. Zwoele nachten vormen de basis van dit temperamentvolle liedje. Om het plaatje compleet te maken zijn de beelden van de clip geschoten in het Italiaanse Valsolda. We hebben een supergave boot kunnen regelen en kregen een prachtige Porsche te leen van een restauranthouder. Het was een ontzettend leuke ervaring’, glundert Youri.

‘Raad je mijn gedachten’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 15 juli 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar, maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Youri Sprenkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media