“Ik Ben Wie Ik Ben” nieuwe single Déon Leon

Spread the love

Met zijn nieuwe single “Ik Ben Wie Ik Ben” nodigt Déon Leon je uit, om mee te dansen op zijn versie van de populaire TikTok hit . Wie de eerste klanken van het nummer “Ik Ben Wie Ik Ben” van Déon Leon hoort kan nauwelijks stil zitten.

Maar de echte TikTok fan komt direct in beweging. De melodie is een grote danshit op dit social media platform. Van jong tot oud wordt het favoriete dansje met de wereld gedeeld. Ook Gerard Joling showt zijn moves en zet daarmee TikTok op z’n kop. Dit is wat het is Het was even stil rond Déon Leon en daarom is hij enorm blij met de nieuwe single release die op 28 mei plaatsvindt. Naast zijn passie voor zingen is dansen zijn lust en zijn leven. Van jongs af aan is Déon een getalenteerde danser. De voormalig dansleraar wil dan ook zijn fans en TikTok lovers uitdagen om samen met hem een dansje te wagen. In een video-oproep vraagt hij zijn volgers hun variant van het dansje aan hem te sturen, om zo kans te maken op een rol in zijn komende videoclip. Ik Ben Wie Ik Ben De kenners herkennen de heerlijke zomerse sound. De tekst “Ik Ben Wie Ik Ben”, geschreven door Wim Herstel, is gemaakt op de muziek van het succesvolle nummer “Let’s do it again” van R&B zanger en rapper J Boog. Het nummer is geproduceerd door John Dirne en Marcel Schimscheimer voor de White Villa Studio’s. Dit is de eerste single die Déon Leon in samenwerking met het platenlabel Toekomst Music uitbrengt. Onlangs tekende hij een contract met dit label.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media