Rood-Hit-Blauw verwelkomt Marco van Gerwen op haar label!

Spread the love

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw verwelkomt weer een nieuwe artiest in de snel groeiende “Artiesten Stal”. Valkenswaarder Marco van Gerwen zingt als hobby al zo’n 13 jaar. Bij optredens zong hij  voornamelijk de bekende covers.

Ronald: Ondanks de coronatijd is het fijn dat we snel groeien als platenlabel. Daarnaast zijn er nog diverse leuke lopende zaken en ideeen, hier komt zsm meer over naar buiten.Het laatste wapenfeit is het tekenen van Zanger Marco van Gerwen, weer een prima zanger die een erg mooi en gevoelig eigen liedje zal uitbrengen op ons label.

Op 23 September verschijnt de nieuwe single van Marco en volgt meer nieuws hieromtrent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media