TINO MARTIN GAAT WEER OPTREDEN: ‘VEILIG EN GEZELLIG’

Spread the love

Tino Martin gaat ter promotie van zijn nieuwe album Voor Iedereen, dat vrijdag uitkomt, dit najaar een aantal concerten in Nederland geven. Onder de noemer Voor Iedereen staat de zanger onder meer in Utrecht, Amsterdam en Den Bosch op de planken.

‘Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen’, laat Tino in een verklaring weten. ‘Naast liedjes van mijn nieuwe album komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!’

Coronaproof concerten
De Haagse zanger treedt ook op in Maastricht, Rotterdam en Eindhoven. De concertzalen met theatersetting, compleet met zitplaatsen, zijn coronaproof ingericht. Kaarten voor de shows gaan donderdagochtend 24 september in de verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media