Moeder Kathleen Aerts overleden

Spread the love

De moeder van ex-K3-zangeres Kathleen Aerts is overleden. Op Instagram plaatst de artieste donderdag een warm eerbetoon aan de vrouw die eind oktober nog haar 67e verjaardag vierde.

Toch is de moeder van Kathleen met haar 67 jaar ouder geworden dan gedacht; op haar verjaardag op 31 oktober beschreef Kathleen nog hoe haar moeder op haar 50e verjaardag de diagnose Alzheimer kreeg en de dokter haar vertelde dat ze maximaal nog tien jaar zou leven. „Zo dankbaar voor elk jaartje extra… love you mama”, schreef Kathleen toen.

Donderdag schrijft ze opnieuw warme woorden over haar moeder, nu ze haar verloren heeft. „Onze allerliefste mama is bij ons thuis onder de Zuid-Afrikaanse zon vredig heen gegaan. Mijn broer en ik zijn bevoorrecht zo’n lieve, zorgzame, grappige mama te hebben gehad die altijd wel zin had in een feestje. Saai was het nooit bij ons thuis! Met een pintje en sigaretje in de hand en een worstje en kaas was ze een luisterend oor voor velen aan onze keukentafel. Een übermama…”

“Ben dankbaar voor de tijd die ze ons gaf om afscheid te nemen… 16 jaar lang hebben we samen het ‘Alzheimer parcours’ afgelegd. Soms een beproeving maar ook nog met hele intens mooie momenten.” Volgens Kathleen heeft haar moeder ’misschien wel het record van het langstlevende met jongdementie verbroken’.

„Lieve mama, ons huis is enorm leeg zonder jou maar ik ben je niet kwijt… ik voel je… ik zie je… in mijn hart… voor altijd… mijn boezemvriendin…mijn mama… immense dankbaarheid en eindeloze onvoorwaardelijke liefde…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media