GEHOORPROBLEMEN VOOR VOLKSZANGER JOHN DE BEVER

Spread the love

Over zijn lege agenda hoor je volkszanger John de Bever niet klagen. Wel mist hij zijn optredens, ondanks het feit dat die ervoor hebben gezorgd dat hij kampt met problemen met zijn gehoor.

Bij John de Bever verdwijnt de lach nooit van zijn gezicht. De 55-jarige volkszanger weigert te klagen over zijn vrijwel lege agenda als gevolg van de coronacrisis. Ondanks zijn gemiste inkomsten blijft John optimistisch. Na zijn grote hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht werd de Brabander driehonderd keer per jaar geboekt. Daardoor heeft hij wat vet op de botten. Toch is er voor John ook reden om zich zorgen te maken. ‘Je moet wel hard praten, want ik ben zo doof als een kwartel,’ zegt John tegen Story. ‘Dat is geen kwaaltje, maar komt door het vele optreden en het harde geluid. Dat heb ik al vijf jaar, het is niet zo dat ik bang ben dat ik compleet doof word.’ Ondanks Johns gehoorproblemen kan hij niet wachten weer op het podium te staan. ‘Ik mis het zingen wel, want ik vind het leuk om mensen te vermaken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media