Tijdelijke media-stop voor Antonio Holsken

Spread the love

Het management van Antonio Holsken meldt dat hij al z’n promotionele afspraken i.v.m. z’n nieuwe single ‘Laat mij maar gaan’ annuleert. Dit alles heeft te maken met de gezondheid van z’n vader.

‘Mijn vader is ernstig ziek en z’n toestand verslechterd met de minuut. Ik heb hem beloofd om de laatste uren bij hem te zijn. Hij heeft mij altijd gesteund in voor- en tegenspoed. Vorige week moest ik van hem wel naar het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’. Tijdens het interview met Hessel Wijkstra gaf ik aan dat mijn vader wilde dat ik daarna toe moest gaan. Dat heb ik dus gedaan. Hij heeft gelukkig de uitzending nog kunnen beluisteren. Na afloop ben ik rechtstreeks naar hem toegegaan. Hij was heel erg blij én trots dat hij dat nog mocht meemaken. Tot het moment dat hij sterft, blijf ik bij hem’.

Alle contact loopt voorlopig via Knock Knock Events.

Geef een antwoord

error

Social Media