NIEUWE LIEFDE VOOR WESLY BRONKHORST: ‘RAQUEL IS VOOR MIJ DE WARE’

Spread the love

Na de bittere breuk begin dit jaar met Claudia, de moeder van zijn babyzoontje Rijk, schijnt de zon weer voor Wesly Bronkhorst (38). Hij is smoorverliefd op Raquel (29).

‘We hebben elkaar via Instagram leren kennen,’ vertelt de zanger aan Story. ‘We liketen wat foto’s van elkaar, vooral van onze kinderen en stuurden wat berichten over en weer. Op een gegeven moment heb ik haar gevraagd om een keer een wijntje bij mij thuis te komen drinken. Dit was nog in de tijd dat de horeca dicht was.’ Meteen al die eerste avond voor de open haard in Wesly’s huis in Loosdrecht voelden de twee dat ze een bijzondere klik hebben. ‘Het was heel leuk en gezellig. En die avond voelden we ook allebei al wel dat er iets speciaals tussen ons was. Maar toch hebben we toen besloten om het rustig aan te doen en ons allebei ook echt op ons eigen ding te blijven focussen. Dat wilde ik ook omdat ik natuurlijk net uit een relatie kwam.’

Geef een antwoord

error

Social Media