Interview met Youri Sprenkels

Spread the love

In ons land zijn toch erg veel artiesten die totaal geen aandacht krijgen van de commerciële zenders van bijv. in Hilversum. Ook Youri Sprenkels is daarvan ééntje van. Met zijn jonge leeftijd heeft hij het afgelopen jaar toch wel bekendheid gekregen bij de Nederlandsetalige artiesten. Hierbij een interview met hem.

01 Vertel eens iets over jezelf?

Ik ben youri sprenkels , 20 jaar en kom uit st.willebrord. En van jongs af aan een passie voor Nederlandstalige muziek.

02 Wat zijn je ambities?

Om in de toekomst een heel groot publiek te kunnen bereiken en vooral bekendheid op te doen.

03 Wist je altijd al dat je zanger wilde worden?

Ja, toen ik 3 jaar oud was zong ik al liedjes mee van o.a. Andre Hazes, Jan Smit maar vooral het nummer van Grad Damen – Alisha wat ik toen helemaal te gek vond en nu nog steeds! Maar de jaren daarna nooit over nagedacht om echt de stap te zetten om me als zanger weg te zetten.. dat is pas op latere leeftijd gekomen (16 jaar), ben toen ook zangles gaan volgen en verschillende optredens mogen doen en toen was het tijd voor mijn eerste single in 2016 ‘ Ik moet me laten gaan ‘ , nu inmiddels 4 jaar verder heb ik 4 eigen singles op me naam staan waar ik heel trots op ben!

04 Heb je in het verleden mee gedaan aan talentenjachten?

Nee

05 Ben je verliefd/verloofd/getrouwd of alleenstaand?

Verliefd

06 Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt met een fan/publiek?

Heb eerlijk gezegd nog nooit echt iets geks meegemaakt, heb alleen nog maar hele leuke momenten mee mogen maken in deze muziekwereld!

07 Wat doe je graag naast het leven als artiest?

Bij me  familie, vriendin & vrienden zijn.

08 Hoe heet de allereerste single die je kocht?

Andre Hazes

09 Wat is je meest kostbare bezit?

Mijn familie, vriendin & vrienden

10 Wat kunnen we de aankomende tijd van je verwachten?

We zijn nog maar net 2019 begonnen natuurlijk maar inmiddels liggen de plannen voor een nieuwe single al wel klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media