Jorny Evers is een doorzetter en laat van zich horen door platenlabel aan zich te binden

Spread the love

De naaste omgeving van Jorny Evers weet het al een tijdje; Jorny Evers heeft een sterke wilskracht en is een doorzetter! Hij viel in een relatief korte tijd maar liefst 90 kilo af! Jorny Evers die afkomstig is uit Arnhem is al geruime tijd aan het zingen, ook met zijn zangcarriere zet hij nu zijn plannen door! Jorny: Ik heb doordat ik zoveel ben afgevallen een veel betere conditie, ik merk dit uiteraard in het dagelijks leven, maar ook tijdens mijn optredens en laatst ook bij de opnames bij Wesco Studio ging e.e.a. stukken makkelijker.

Laurens van Wessel, Frans Bauer en Willem Laseroms hebben mijn nieuwe lied geschreven, dat zijn natuurlijk bekende namen in het circuit, en nu ik mij onlangs ook gebonden heb aan platenlabel RoodHitBlauw die de zaken rondom de single gaat behartigen ben ik een tevreden mens.

Op 9 september verschijnt de nieuwe feestelijke single van Jorny en volgt meer nieuws hieromtrent.

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorny-evers/

Geef een antwoord

error

Social Media