Gordon na 5 jaar weer in studio

Spread the love

Het is alweer jaren geleden dat Gordon (52) tegenover de ganse natie beloofde een punt te zetten achter zijn zangcarrière. Inmiddels weten we al even dat die punt eigenlijk een komma was, want Gordon besloot het zingen weer op te pakken. Nu staat ‘ie voor het eerst écht weer in een muziekstudio.

We gaan vanmiddag een nummer opnemen”

Op zijn Instagram Stories laat Gordon zien waar hij precies is en met wie. Zo is zijn manager ook aanwezig in de studio en nog allerlei andere mensen. “We gaan vanmiddag een nummer opnemen”, vertelt Gordon verder. “Dat nummer heet ‘De Heling’.”

Op zijn Instagram Stories laat Gordon zien waar hij precies is en met wie. Zo is zijn manager ook aanwezig in de studio en nog allerlei andere mensen. “We gaan vanmiddag een nummer opnemen”, vertelt Gordon verder. “Dat nummer heet ‘De Heling’.”

Geef een antwoord

error

Social Media