Salim Seghers komt met een Nieuwe Single

Spread the love

De populaire Vlaamse zanger uit Peer bracht vlak voor Pasen een nieuwe single uit. Een herkenbaar geluid want het gaat om een nieuwe eigentijdse remix van z’n grote hit ‘Blijf Je Deze Nacht’ uit 1989. Met dit liedje scoorde de sympathieke oud-onderwijzer destijds bij VBRO en bij het Vlaamse publiek en dat leverde hem een aantal keren ‘Tien Om Te Zien’ op. Salim Seghers heeft de afgelopen decennia duizenden kilometers afgelegd doorheen Vlaanderen op weg naar honderden optredens en soms doorkruiste hij zowaar Vlaanderen meer dan één keer per dag of avond. Hij mist het optreden en de fans dan ook als geen ander.

En nu is er dus de nieuwe versie van z’n top-hit ‘Blij Je Deze Nacht’. Het liedje werd in een nieuw arrangement gestopt door Eric De Clercq in de RCP Studio in Roeselare. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media