Oliver Smeyers – “Wondermooi”

Spread the love

Oliver Smeyers een zanger die regelmatig muzikaal van zich laat horen. Hij wordt bijgestaan door (onder andere) de producers Dan Hastrey en Guido Maes.

Achter de schermen worden de song keuzes voor Oliver zorgvuldig geschreven of gekozen (in geval van covers). Deze keer heeft Oliver zelf een keuze gemaakt… Hij stelde voor om een cover te maken van ‘The Last Farewell’, een wereldhit van formaat. In 1971 bracht Roger Whittaker dit nummer naar de hitlijsten. Oliver’s keuze is dus niet voor de hand liggend. “Het is van ver voor zijn tijd en dus waren we een beetje verrast” aldus Maes en Hastrey. Oliver heeft echter meermaals zijn publiek weten te  verassen met zijn opvallende songs. Het prachtige “Wondermooi” vult deze lijst aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media