Niels Bode presenteert Die mooie ogen

Spread the love

Het bewogen verleden van de Amsterdamse Jordaan heeft al veel beroemde namen opgeleverd, het was ooit het middelpunt van een bloeiend muziekleven en menig volkszanger zette hier zijn eerste stap in het Nederlandstalige genre. Net als zijn opa zong ook Niels Bode hier de bekende melodieën, begon daarna zelf singles uit te brengen en gaandeweg ontwikkelde hij zich tot een artiest die regelmatig op de Nederlandstalige stations te horen is.

De nieuwste single van Niels Bode is getiteld ‘Die Mooie Ogen’ met een door hemzelf samen met Billy Dans geschreven tekst. De zomerse klanken werden geproduceerd door Hans van Vondelen en met de aantrekkelijke videoclip van Kaska is het alleszins een geslaagd product geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media