Afgelopen week geen uitzending gehad.

Spread the love

Afgelopen zondag heb ik een update gehad van Windows op mijn stream pc. Toen ik zondag de pc aan wilde zetten kwam ik erachter dat ik niet meer op Windows kon komen, dat is heel vervelend omdat vanaf die computer uitzendingen kon maken en moest ik in aller ijl een andere pc paraat zetten. Voor velen misschien wel makkelijk maar dat bracht toch de menige tijd met zich mee zodat een de uitzending van dinsdagavond kwam te vervallen. Dat hield ook in dat de interviews die waren gepland ook niet door gingen en dus verschoven worden naar dinsdag 22 juni 2021.

Dat betekent dat ik de komende dinsdag maar liefst 5 interview gaat uitzenden. Niet dat het erg is maar dat zal dus een praatprogramma worden. Ik ben er al helemaal klaar voor en hoop dat u komt luisteren via http://musicpowerradio.nl of één van de sites van de Cor’s Disco en Soulshow.

Binnenkort gaat de vakantie periode beginnen en dat betekent dat de maand juli in het teken staan van mijn vakantie. Heb in die tijd dus geen uitzendingen gepland en wil me eigen gaan opladen voor de komende periode in augustus.

Vier weken lang geen uitzending en dat is dit keer echt veel. Reden is gewoon, ik heb rust nodig. Ook al zal ik niet stil zitten wil ik toch even weg uit de studio en gaan nadenken wat er de komende periode allemaal gaat gebeuren.

Ik hoop dat ik voldoende hebt geinformeerd en voor vragen kan je me altijd mailen. info@corsdiscoensoulshow.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media