Michael Oomen komt uit met een nieuwe single WAAR ZUL JIJ NU ZIJN?

Spread the love

De bekende Utrechtse zanger Michael Oomen komt uit met een nieuwe single met de titel ‘Waar Zul Jij Nu Zijn?’ De bekende tekstschrijver Henny Thijssen schreef, nadat hij samen met Michael geluisterd had naar muziek die Michael eerder heeft uitgebracht, een pakkende tekst. Maarten de Groot heeft op deze tekst een arrangement bedacht en gemaakt die als een maatpak past bij de geschreven tekst. Michael heeft daarna met passie de single ingezongen het eindresultaat is indrukwekkend. De muziek met de stem van Michael blijft na het horen in je hoofd hangen.

De single komt uit op het label Lumineux Music en Future Films heeft er weer een passende clip bij gemaakt met een mooie verhaallijn. Velen kunnen zich na het horen en zien van de videoclip verplaatsen in het herkenbare verhaal.

Geef een antwoord

error

Social Media