Benno van Vugt – Meisjes met rooie haren

Spread the love

Benno van Vugt – Meisjes met rooie haren (CARNAVAL 2022) Nederlandstalig | Feest | Apresski | Carnaval 2022 – http://www.andrekooiman.nl/ De populaire Tilburgse feestzanger Benno van Vugt is een waar fenomeen geworden in Nederland! Na het succes van zijn vorige singles; Hatseflatse en “Een trekker mag nie piepen” heeft hij wederom een nieuwe feestknaller gemaakt. Zijn nieuwste singel is een feestelijke remake van het nummer; “Meisjes met rooie haren” waarmee Arne Jansen destijds veel succes had. Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in om deze lekker nieuwe feestplaat op te nemen. Met een lekkere beat en heerlijke accordeon sound is het een echte kroegenversie geworden van deze populaire hit van vroeger! Benno van Vugt is naast zijn drukke baan als schoonmaker en feest-artiest ook nog eens wekelijks op de radio te horen bij Omroep Brabant, waar hij zijn eigen item heeft in een populair ochtendprogramma!

Geef een antwoord

error

Social Media